Quiromassatge

RM Teràpies és un centre certificat de massatge quiropràctic, una de les teràpies naturals més conegudes de la medicina natural. A diferència dels massatges de mans tradicionals, el massatge quiropràctic està orientat a calmar els dolors, les contractures, les males postures i les tensions del cos.

És una teràpia natural molt recomanable per a tractar tot tipus de malalties físiques en un espai relaxat, aliè a l’enrenou diari de la rutina. Aconseguir la relaxació del pacient és la principal fi d’aquest massatge de mans que se sol combinar amb altres eines com els olis vegetals, les ventoses, les agulles d’acupuntura, rollers i etc.

És la primera vegada que proves el quiromassatge?

Un quiromassatge és una experiència molt íntima de cadascun/a és el teu moment i aquí pots expressar-te com consideris i per descomptat si alguna cosa t'incomoda o et molesta no necessites res més a dir-ho.

Los beneficios que conseguirás con el quiromasaje

En una sesión de quiromasaje sentirás como poco a poco te relajas y sobre todo como tu cuerpo se suelta y empieza a sentir diferentes estímulos a medida que recibes el masaje por las diferentes zonas de tu cuerpo.
terapia-natural-quiromasaje
quiromasaje-muscular
Masajista de pies terapia quiromasaje

Tot el que necessites saber del Quiromassatge

El massatge quiropràctic és un procés en el qual et sentiràs acompanyat/pel meu en tot moment i el primer pas és explorar les teves necessitats per a trobar el principal focus del treball (part del cos que es necessita treballar principalment en el massatge).

En funció de la zona treballada el massatge quiropràctic pot donar-se a l’esquena, el rostre, les cames, els braços i etc. Les mans de la terapeuta t’ajudaran a estimular les zones més castigades.

Aquest conjunt de maniobres o pulsacions es resumeixen a pastar, fregar i colpejar la superfície de la pell amb les mans amb aplicacions de pressió, fricció, percussió o vibració concretes per a regular el dolor i la sensació de cansament.

Aquest servei pots complementar-lo amb altres de les teràpies naturals del centre d’Hospitalet.

Diferències entre el quiromassatge i la fisioteràpia

Encara que poden semblar disciplines molt similars, la veritat és que són molt diferents. La fisioteràpia consta a utilitzar diverses pràctiques que tenen a veure amb la recuperació de lesions puntuals. Així mateix, el quiromassatge s’utilitza per a tractar diverses malalties o reduir el stress utilitzant diverses tècniques que possibiliten la relaxació i l’alleujament de símptomes.

Reserva ara
maig 2024
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Contacto / Contacte
Horarios / Horaris

De 09:30h a 14:30h
De 15:15h a 19:45h

Dirección / Adreça

Rambla Just Oliveres 48 4rt 4b

08901 Hospitalet del Llobregat

Infos legales / legals
Suscríbete a nuestra newsletter ;)

Copyright © 2023 RM Terapias powered by Fgm Marketing Services