masajes para el embarazo

Massatge Prenatal a Hospitalet

El part és un dels processos biològics més importants i impredictibles que ha de travessar la maternitat. Encara que moltes vegades és un procés que requereix molta precaució, cura i afecte la salut de la dona sol veure’s afectada a nivell físic i emocional difícils de manejar.

El massatge prenatal és un tipus de massatge relaxant pensat per a tractar les molèsties ocasionades per l’embaràs i cuidar d’aquesta manera la salut de la mare i el desenvolupament del fetus. És una teràpia natural per a no sols relaxar o alleujar les molèsties, sinó per a reduir el stress i l’ansietat.

Estàs pensant a provar el massatge prenatal?

A diferència dels medicaments, les teràpies naturals i pràctiques relaxants com el ioga poden oferir-te millors beneficis especialment si el teu estil de vida té molt ritme. El massatge prenatal és ideal per a alleujar totes les tensions emocionals i físiques en un ambient tranquil i una atenció cuidada al detall.

Els beneficis que aconseguiràs

Sentiràs com a poc a poc et relaxes i sobretot com el teu cos es deixa anar i comença a sentir diferents estímuls a mesura que la massatgista treballa amb diferents zones del teu cos amb molt d’afecte i atenció.
masajes para el embarazo
Masaje prenatal mujer salud

Tot el que necessites saber sobre el massatge prenatal

El massatge prenatal és un tipus de tractament natural de cura especial per a totes les dones que travessen algunes de les etapes de la maternitat. Atès que es tracta d’una situació d’especial cura, la massatgista ofereix una atenció encara més personalitzada, ja que cada mamà té les seves necessitats especials.

En tractar diferents zones com el ventre, les articulacions o l’esquena veuràs com el teu estat físic i emocional millora. Una sessió de massatge relaxant amb molts efectes beneficiosos que t’ajudaran a preparar-te per al part o afrontar el procés amb una millor perspectiva.

És un tractament 100% segur que ajudarà a calmar les teves tensions i reduir els dolors de manera natural. Així mateix tindràs un espai on podràs connectar amb el teu bebè i sobretot escapar de la rutina i les obligacions per uns instants.

Aquest servei pots complementar-lo amb altres de les teràpies naturals del centre d’Hospitalet.

Reserva ara
abril 2024
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Contacto / Contacte
Horarios / Horaris

De 09:30h a 14:30h
De 15:15h a 19:45h

Dirección / Adreça

Rambla Just Oliveres 48 4rt 4b

08901 Hospitalet del Llobregat

Infos legales / legals
Suscríbete a nuestra newsletter ;)

Copyright © 2023 RM Terapias powered by Fgm Marketing Services