Qui som

Sobre RM Teràpies

RM Teràpies és una marca creada per Rosa Marturano, una professional de la medicina natural i estètica que per més d’11 anys s’ha especialitzat en diferents teràpies naturals com el quiromasaje, l’acupuntura, l’osteopatia i la nutrició natural.

A diferència d’altres centres de salut i estudis de medicina xinesa de Hospitalet el principal objectiu és mostrar a cada persona el que veritablement necessita sense floritures ni mitjanes negres, la veritat tal quin és.

rm-terapias-centro-de-terapias-naturales-y-salud-mental
preguntas-frecuentes-rm-terapias
Més informació!

Info@rmterapias.es

line-pattern2

RM Teràpies també és el teu espai i aquí podràs desconnectar del treball, la rutina o els mals pensaments pas a pas t’adonaràs que moltes coses del nostre interior influeixen en la nostra manera de projectar l’energia.

Teràpies naturals

La medicina natural és molt més del que creus

En el món modern cada vegada és més fàcil trobar qualsevol pastilla o medicament que tracti qualsevol malaltia física o emocional.

Encara que al principi semblen solucions fàcils, la veritat és que a mesura que ens mediquem la nostra resistència als medicaments augmenta ocasionant efectes secundaris com una major necessitat a consumir una major quantitat.

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019
Acupuntura
Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019
Quiromassatge
Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019
Osteopatia
Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019
Rehabilitació
Catàleg de

Serveis especials

La nostra pròpia energia i pensaments influeixen principalment en la maneraen què ens movem per l’entorn i independentment de l’edat que tinguis és de vital importància entendre que el nostre propi cos necessita un equilibri per a autoregular-es.

A domicili

Massatges relaxants en la teva pròpia residència amb la millor comoditat.

After office

Servei de massatges en horari nocturn per a després del treball.

Last farewell

Servei especial per als moments personals més difícils.

Acompanyament

Variant de massatges a domicili però orientat a persones majors.

Tantra

Massatge sensitiu per a relaxar i estimular el teu cos i sentits de forma completa.

round-pattern2
El que els nostres clients opinen

Històries que ens inspiren

round-pattern5
round-pattern4
5/5

Rosa és magnifica és una professional que es lliura per complet als seus pacients i els fa sentir com a casa. 100% recomendable ❤️

Paula

5/5

Atenció 100% personalitzada i unes mans màgiques 🙌 que no oblidaràs una vegada provis una sessió de massatge 🥰

Carlos

5/5

Estic arrossegant una patologia des de fa anys i just quan el dolor era ja insuportable vaig conèixer a Rosa. Gràcies a ella la meva vida ha pogut canviar.

Francisco

5/5

Una sessió amb Rosa i sortiràs com a nova 🤩 És una persona de confiança i sobretot molt simpàtica i comprensiva 🤗

Sara

5/5

Sempre que em dona un atac de lumbalgia😨 Rosa sap on tocar per a alleujar totes aquestes molèsties 😌 en un instant. És una professional de 10 😊

Chelo

5/5

Un tracte encantador ❤️ i unes mans que et fan desconnectar i relaxar-te com mai abans havies sentit🤤 És el meu terapeuta de confiança 😋

Maria

5/5

Molt bona professional i bona persona 😎 Estic molt agraït per totes les atencions rebudes. És més bona que el pa 😍

Felipe

5/5

Un bon centre de teràpies situat a Hospitalet centre amb una bellíssima persona molt professional i compromesa ❤️❤️❤️

Flor

5/5

Encara que al principi l’acupuntura em feia por, gràcies a aquest tractament he pogut relaxar molt dels meus dolors musculars de forma gairebé immediata.

Antonio

rehabilitación-terapeutica-rm-terapias
Preguntes habituals

Les claus que necessites saber

Que són les teràpies naturals?

Les teràpies naturals són diferents tractaments de medicina natural que tenen com a objectiu millorar la teva salut o alleujar els dolors o traumes físics o mentals. Las terapias físicas más habituales son el quiromasaje, la acupuntura, la osteopatía, la fisioterapia, la naturopatía.

Per què RM Teràpies?

RM Teràpies és un centre de salut professional orientat a oferir teràpies naturals de qualitat amb una terapeuta experimentada i implicada amb els seus clients. Rosa Marturano tiene una experiencia mayor de 15 años tratando trastornos, patologías y lesiones clínicas.

Com puc reservar una sessió?

Pots concertar la teva cita des del nostre calendari, telèfon de whatsapp o email. Tan aviat com ens sigui possible mirarem d’atendre la teva consulta. Sempre ha d’haver-hi una antelació prèvia de 5 o 6 hores per a reservar una sessió el mateix dia.

Que són els packs?

Els packs són promocions especials que inclou més d’un tractament a un millor preu. És l’opció ideal si vols combinar diverses teràpies en una mateixa sessió.

Com funcionen els pagaments?

Els pagaments han de realitzar-se el dia de la teva sessió en efectiu o targeta. En el cas dels serveis especials la terapeuta t’indicarà les condicions a seguir. En cap moment hauràs de fer un prepagament o pagar per les cancel·lacions de cites.

Que avantatges m'ofereix la newsletter?

Els subscriptors de la newsletter reben descomptes i ofertes especials. Si vols inscriure’t pots fer-ho en la part inferior de la pàgina. És obligatori que acceptis els termes i condicions de la nostra política de privacitat.

Contacto / Contacte
Horarios / Horaris

De 09:30h a 14:30h
De 15:15h a 19:45h

Dirección / Adreça

Rambla Just Oliveres 48 4rt 4b

08901 Hospitalet del Llobregat

Infos legales / legals
Suscríbete a nuestra newsletter ;)

Copyright © 2023 RM Terapias powered by Fgm Marketing Services