Acupuntura

L’acupuntura és una de les variants més conegudes de la medicina xinesa i probablement ja has sentit parlar d’ella amb anterioritat. Aquesta teràpia natural té un estudi de més de 7.000 anys d’història i en l’actualitat encara continua evolucionant.

Una sessió d’acupuntura no consisteix únicament d’utilitzar agulles per a relaxar la pell, tractar un dolor o curar una malaltia en particular. És un moment en el qual les energies del teu interior s’equilibren, un instant en el qual pots sentir i connectar amb el teu propi cos.

El que has de saber de l'acupuntura

La inserció d'agulles molt fines en alguns punts coneguts com a “meridians” permeten alleujar els símptomes principals del stress i relaxar les tensions utilitzant aquests orificis notaràs com els teus nervis, els teus músculs i els teus teixits s'alliberen per si sols.

¿Es la primera vez que pruebas la acupuntura?

Una sesión de acupuntura comienza primeramente conociendo tu caso e historia clínica en base a esta primera exploración se comienza la sesión.

Estarás tumbado/a cómodamente en la camilla y poco a poco comenzarás a relajarte, no sentirás dolor y sobre todo notarás cómo las tensiones desaparecen. A diferencia de la medicina convencional verás que no necesitas cambiar nada tan solo dejarte llevar por el momento, tú momento.

Este servicio puedes complementarlo con otras de las terapias naturales del centro de Hospitalet.

sesión-terapia-acupuntura
acupuntura facial cara belleza
quiromasaje acupuntura corporal medicina natural
terapeuta acupunturista en Hospitalet del Llobrehgat

L'acupuntura facial i els seus beneficis

Uns certs tractaments cars com el botox o l’ús de cremes comercials poden afeblir la pell de la cara i produir efectes no desitjats, com a reaccions al·lèrgiques, aparició d’imperfeccions i definició d’arrugues.

L’acupuntura facial en canvi és un tractament de bellesa destinat a tractar l’envelliment de la pell i revitalitzar-la tocant els punts clau del rostre, de manera similar al que fa l’acupuntura corporal.

Les sessions d’acupuntura facial són molt eficaces per a atenuar la pell i ajudar-la a estimular la producció de col·lagen de manera natural, un component essencial que permet emplenar la pell caiguda, estirar la pell flàccida, les parpellas i il·luminar el cutis apagat.

Reserva ara
març 2024
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Contacto / Contacte
Horarios / Horaris

De 09:30h a 14:30h
De 15:15h a 19:45h

Dirección / Adreça

Rambla Just Oliveres 48 4rt 4b

08901 Hospitalet del Llobregat

Infos legales / legals
Suscríbete a nuestra newsletter ;)

Copyright © 2023 RM Terapias powered by Fgm Marketing Services