masajes de osteopatía terapia natural hospitalet del llobregat

Osteopatia

L’osteopatia és un dels tipus de teràpies de la medicina natural que té com a principal fixació tractar tot tipus de disfuncions relacionades amb la mobilitat del cos. És una disciplina pensada per a tractar els teixits i òrgans del cos per a d’aquesta manera manejar trastorns que afecten la salut del cos.

Igual que altres variants com el quiromassatge i l’acupuntura, l’osteopatia comprèn una sèrie de tècniques que es treballen amb les mans que ajuden a equilibrar les tensions i la circulació de la teva energia interior.

És la primera vegada que proves l'osteopatia?

És normal pensar que aquest tractament només està pensat per a persones majors o amb malalties, però la veritat és que qualsevol persona sense importar l'edat pot triar fer-ho.

De manera semblant a les altres teràpies naturals que ofereix RM Teràpies el principal focus de l'osteopatia és que la teva experiència sigui relaxada i sobretot còmoda, analitzant el problema és possible trobar mesures per a corregir-lo i sobretot evitar recórrer a solucions ràpides amb efectes contraproduents com uns certs tipus de medicaments.

Beneficios de la osteopatía

En una sesión de osteopatía vivirás una experiencia intima en la que notarás que el tiempo se detiene y como esas molestias con las que llegaste comienzan a atenuarse poco a poco. Aunque no se trata de un tratamiento milagroso notarás como el principal foco de malestar se equilibra a la medida que te vas relajando.
sesión-quiromasaje-rm-terapias
osteopatia-terapia
tratamiento-de-osteopatia
masaje-centro-de-terapias

En funció de la zona treballada durant la sessió de massatge pot donar-se a l’esquena, el rostre, les cames, els braços i etc. Les mans de la terapeuta t’ajudaran a estimular les zones més castigades.

Aquest conjunt de maniobres o pulsacions es resumeixen a pastar, fregar i colpejar la superfície de la pell amb les mans amb aplicacions de pressió, fricció, percussió o vibració concretes per a regular el dolor i la sensació de cansament.

Aquest servei pots complementar-lo amb algun massatge opcional. Especialment d’articulacions, ja que tant les mans com els peus són principals emissors i receptors d’energia.

Reserva ara
juny 2024
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Contacto / Contacte
Horarios / Horaris

De 09:30h a 14:30h
De 15:15h a 19:45h

Dirección / Adreça

Rambla Just Oliveres 48 4rt 4b

08901 Hospitalet del Llobregat

Infos legales / legals
Suscríbete a nuestra newsletter ;)

Copyright © 2023 RM Terapias powered by Fgm Marketing Services