Psicoteràpia

La psicoteràpia és un servei alternatiu que ofereixo en RM Teràpies destinat a tractar la salut mental dels pacients. La ment de les persones igual que el cos transmet els seus propis corrents energètics i moltes vegades per situacions quotidianes de stress, ansietat o fins i tot les emocions reprimides poden portar a malalties o bloquejos inconscients que es transmeten o surten a l’exterior a través del cos.

A diferència dels psicòlegs o els psiquiatres la psicoteràpia natural és un mètode no invasiu que no requereix cap mena de medicació tot es realitza sobre la base de la nostra confiança i sobretot comprensió sense judicis ni crítiques.

Com funciona la nostra psicoteràpia?

RM Teràpies és el teu espai i aquí ets lliure per a dir o compartir el que vulguis en tot moment, per a aconseguir el teu benestar tant la ment com el cos han d'estar equilibrats, però per a aconseguir-lo, el primer és conèixer el perfil de cada pacient per a trobar la causa que provoca el malestar.

Ventajas de la psicoterapia

Una sesión de psicoterapia natural está enfocada a trabajar los distintos campos del cerebro especialmente aquellos que estimulan nuestras emociones, a través de la relajación y la conversación notarás como una sensación de paz que te mantendrá ajeno a todos los estímulos externos.

El principal objetivo es ayudarte a mejorar tu vida, independientemente cual sea el problema o la enfermedad, dispondremos de herramientas para trabajarlo conjuntamente. Tú mismo/a tienes la clave para salir adelante solo necesitas encontrar las herramientas adecuadas.

preguntas-frecuentes-rm-terapias
terapeuta-hospitalet-del-llobregat
cita-para-pedir-una-terapia-natural-hospitalet
rm-terapias-centro-de-terapias-naturales-y-salud-mental

La importància d'establir un objectiu en una teràpia

Tot el que ens mou sempre ve fixat per un propòsit, a l’hora de triar una psicoteràpia és important tenir clar un objectiu perquè la sessió es pugui orientar en funció a l’i sobretot establir un pla progressiu per a complir-lo.

Moltes malalties físiques poden evitar-se si es tracta la ment primer, les depressions, els maldecaps o l’ansietat pot aparèixer quan existeix un desequilibri mental. Moltes vegades poden deure’s a les nostres pròpies febleses, les exigències o les responsabilitats que hem d’afrontar amb nosaltres mateixos o els altres.

Recorda que el/la protagonista de la teva vida ets tu i ningú més viurà la vida per tu.

Reserva ara
juny 2024
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Contacto / Contacte
Horarios / Horaris

De 09:30h a 14:30h
De 15:15h a 19:45h

Dirección / Adreça

Rambla Just Oliveres 48 4rt 4b

08901 Hospitalet del Llobregat

Infos legales / legals
Suscríbete a nuestra newsletter ;)

Copyright © 2023 RM Terapias powered by Fgm Marketing Services