Naturopatia

La naturopatía és un tipus de teràpia natural que promou la sanació natural del propi cos utilitzant diferents procediments no invasius i que tenen com a principal fi tractar algunes patologies i malalties del pacient.

És un enfocament molt diferent de la medicina moderna, ja que no sols es tracta d’aconseguir alleujar els símptomes a través de la medicina natural sinó de conèixer l’origen d’aquests a través d’un estudi complet de cada perfil de pacient i el seu estil de vida.

Dins d’aquesta categoria es troben algunes de les teràpies naturals com el quiromassatge, l’acupuntura, l’aromateràpia, l’homeopatia i la iridologia.

Com funciona un tractament de naturopatia?

L'objecte d'estudi d'aquesta medicina es troba en el propi pacient, cada sessió és un autodescobriment propi que ajuda en gran manera a millorar la seva salut buscant l'equilibri entre el cos i la ment.

De manera similar a la psicoteràpia el terapeuta tracta d'ajudar al pacient utilitzant algunes tècniques de relaxació, regeneració, nutrició i vitalitat del cos.

Cosas que no sabías sobre la naturopatía

La naturopatía no solo se trata en cambiar la alimentación de la persona o ayudarle a tratar una enfermedad, consiste en reeducar a la persona para que conecte con su organismo y todos aquellos patrones físicos y mentales que le afligen.

La naturopatía se suele emplear parta tratar o prevenir infecciones, dolores musculares, lesiones, algunas enfermedades mentales, enfermedades crónicas y afecciones.

reservar sesión de naturopatia hospitalet
rm-terapias-centro-de-terapias-naturales-y-salud-mental

Diferències entre un metge i un naturòpata

Aquesta és una de les preguntes més freqüents entre els pacients que s’inicien en els tractaments i teràpies naturals per primera vegada. Primer de tot la naturopatia és un enfocament diferent de la medicina natural i els seus procediments solen ser bastant diferents.

Generalment un metge és un professional de la salut la principal missió de la qual és tractar els diferents símptomes i patologies del pacient buscant tractar els efectes de la malaltia mitjançant l’ús de medicaments o altres productes similars. Un naturòpata en canvi és un especialista que té com a principal labor tractar les causes de qualsevol patologia, malaltia o dolor sense recórrer a productes artificials que tinguin efectes secundaris en el cos.

No només es tracta de buscar una curació sinó de prevenir i educar al pacient a cuidar de la seva salut d’una manera responsable. És en definitiva la principal diferència entre un naturòpata i un metge convencional.

Reserva ara
setembre 2024
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
Contacto / Contacte
Horarios / Horaris

De 09:30h a 14:30h
De 15:15h a 19:45h

Las técnicas naturales que aplicamos NO SUSTITUYEN la atención o el TRATAMIENTO MÉDICO o FARMACOLÓGICO CONVENCIONAL.

Dirección / Adreça

Rambla Just Oliveres 48 4rt 4b

08901 Hospitalet del Llobregat

Infos legales / legals
Suscríbete a nuestra newsletter ;)

Copyright © 2023 RM Terapias powered by Fgm Marketing Services