masajes de rehabilitación muscular

Rehabilitació terapèutica

La rehabilitació és un procés important de sanació en el qual el propi pacient ha de destinar energies en la seva recuperació. A diferència de la fisioteràpia, una rehabilitació terapèutica té com a objectiu no sols tractar la recuperació del pacient sinó de millorar el seu benestar i salut.

És probable que si alguna vegada has sofert una lesió hagis pensat a posar fi al dolor recorrent a medicaments per a evitar-lo. La rehabilitació és el moment de connectar amb el dolor i entendre-ho perquè d’aquesta manera una recuperació plena és possible.

Quina és la clau de la sanació?

Com veuràs en el món modern tenim tot a gairebé un clic pel que l'esforç cada vegada és menor en pro de la immediatesa, en aquesta mena de teràpies no sols es tracta de tractar el dolor físic sinó d'investigar què li passa realment al teu cos i perquè uns certs estímuls o trastorns apareixen.

Beneficios rehabilitación natural

Una sesión de rehabilitación en RM Terapias no es como una visita en un hospital, se trata de un espacio acondicionado para que el paciente desconecte y sobre todo gane un instante de paz y serenidad en que los estímulos rutinarios no interfieren.

Aunque el proceso de recuperación de lesiones o contracturas es lento a medida que conectes con tu cuerpo podrás comenzar a notar mejoras y sobre todo tendrás en tus manos la capacidad de mejorar tu calidad de vida.

tratamiento-de-osteopatia
sesión-quiromasaje-rm-terapias
masaje-de-pies
rehabilitación-terapeuta

És important entendre que la sanació és un procés important, el cos humà és un sistema increïble que pot sanar-se per si sol. però aquesta curació pot allargar-se o alentir-se en funció de la nostra pròpia actitud.

Com ser vivent tens la capacitat de canviar les teves actituds i actuar per sobre del físic, la teva pròpia ment és capaç de canalitzar les energies i sobretot recalibrar el cos.

Recorris a la medicina natural o la medicina convencional és important que entenguis que el més important ets tu mateix/a i en tu tens el poder de curar-te o en alguns casos el d’afrontar la malaltia.

Reserva ara
setembre 2024
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
Contacto / Contacte
Horarios / Horaris

De 09:30h a 14:30h
De 15:15h a 19:45h

Las técnicas naturales que aplicamos NO SUSTITUYEN la atención o el TRATAMIENTO MÉDICO o FARMACOLÓGICO CONVENCIONAL.

Dirección / Adreça

Rambla Just Oliveres 48 4rt 4b

08901 Hospitalet del Llobregat

Infos legales / legals
Suscríbete a nuestra newsletter ;)

Copyright © 2023 RM Terapias powered by Fgm Marketing Services